BEREID HEM SAMEN MET MIJ VOOR IN DEZE TRAININING, JOUW:

HAPPY NIEUWJAARSSPEECH

HAPPY NIEUWJAARSSPEECH

Ik weet dat het een uitdaging is voor velen… Het schrijven van die speech. Geldt dat ook voor jou? Dan heb ik goed nieuws: je hoeft het niet alleen te doen. In deze online training, deel ik 3 lesvideo’s met jou. Waarin ik je stapsgewijs help om jouw happy nieuwjaarsspeech te schrijven. Meld je aan, dan doen we het samen!

Wanneer je je aanmeld voor een training, heb je drie maanden onbeperkt toegang tot de training voor een vast bedrag van € 97,- incl. BTW.

INHOUD

Deze training bestaat uit drie video’s. Ik adviseer je gemiddeld 30 minuten de tijd te nemen per les video. Bekijk ze op een rustige plek, zodat je aantekeningen kunt maken en direct kunt starten met het voorbereiden van jouw nieuwjaarsspeech. Aan het einde van iedere les som ik de stappen op die je mag zetten n.a.v. de les. Zodat je, eenmaal met pen en papier bij de hand, de les direct in praktijk kunt brengen.

Luister je liever de lessen in plaats van ze te bekijken? Geen probleem! Je kunt van iedere les een podcast variant beluisteren.

Zie ik je in de training?

VOLLEDIGE TOEGANG

Wil je ook toegang tot alle andere Doe-het-zelf-training in onze webshop? Meld je dan aan voor de volledige toegang, dan krijg je drie maanden lang toegang tot alle trainingen in de ‘Doe-het-zelf-webshop’. Ga je er voor?

Marije Wielenga Online Speech

Samen met ons aan de slag?

Tijdens het leertraject Stralend Presenteren leer je niet alleen in theorie hoe het moet, maar helpen wij  je onze methode eigen te maken in de praktijk. Je leert beter en authentieker presenteren in 3 maanden tijd. Door middel van een bewezen en unieke leermethode. Ervaar hoe jij na 3 maanden met veel meer impact, gemak en plezier presenteert. De volgende startdatum 31 augustus 2021 voor de groep in Zwolle en 2 september 2021 voor de groep in Amersfoort. Wil je verzekerd zijn van een plek? Neem dan contact met ons op!

DIRECT GRATIS PRESENTATIE TIPS

en om de week presentatie inspiratie ontvangen in je inbox?
Laat dan je naam en e-mailadres achter.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Zo gebruik ik ze alleen om je spreektips, informatie over (gratis) masterclasses en inspiratie te sturen.

Leave this empty:

©2023 - Marije Wielenga