Hoe kun je met veel meer gemak de aandacht van je publiek krijgen én vasthouden?

STORYTELLING

STORYTELLING

Verhalen blijven beter ‘plakken’ dan droge informatie als cijfers en formaliteiten. Als je verhalen bewust inzet tijdens het geven van een presentatie, zul je met veel meer gemak de aandacht van je publiek krijgen én vasthouden. Maar hoe doe je dat, een goed verhaal vertellen?

Wanneer je je aanmeld voor een training, heb je drie maanden onbeperkt toegang tot de training voor een vast bedrag van € 97,- incl. BTW.

Marije Wielenga Stralend Presenteren

INHOUD

Deze online training duurt een kleine 1,5 uur. Pak pen en (digitaal) papier bij de hand en zorg dat je niet gestoord wordt. Want dit is wat je van mij gaat leren:

  • Wat is de definitie van Storytelling?
  • Waar het zoal voor wordt ingezet
  • Hoe je het toepast in jouw presentaties
  • Twee oefeningen met Storytelling om direct zelf mee aan de slag te gaan
  • Tips voor toepassing in de praktijk
  • Uitdagingen bij toepassing en hoe je ze aangaat.

Omdat de training bestaat uit een opname van een live webinar sessie, zullen ook veelgestelde vragen van deelnemers beantwoord worden.

Zie ik je in de training?

VOLLEDIGE TOEGANG

Wil je ook toegang tot alle andere Doe-het-zelf-training in onze webshop? Meld je dan aan voor de volledige toegang, dan krijg je drie maanden lang toegang tot alle trainingen in de ‘Doe-het-zelf-webshop’. Ga je er voor?

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Ik kijk erg positief terug op deze training. Naar aanleiding van je filmpjes heb ik het inzicht gekregen dat powerpoint vaak afdeed aan mijn presentatie en houd het sindsdien dan ook liever natuurlijk, dat geeft mij veel flexibiliteit.

Marije Wielenga Online Speech

Samen met ons aan de slag?

Tijdens het leertraject Stralend Presenteren leer je niet alleen in theorie hoe het moet, maar helpen wij  je onze methode eigen te maken in de praktijk. Je leert beter en authentieker presenteren in 3 maanden tijd. Door middel van een bewezen en unieke leermethode. Ervaar hoe jij na 3 maanden met veel meer impact, gemak en plezier presenteert. De volgende startdatum 31 augustus 2021 voor de groep in Zwolle en 2 september 2021 voor de groep in Amersfoort. Wil je verzekerd zijn van een plek? Neem dan contact met ons op!

DIRECT GRATIS PRESENTATIE TIPS

en om de week presentatie inspiratie ontvangen in je inbox?
Laat dan je naam en e-mailadres achter.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Zo gebruik ik ze alleen om je spreektips, informatie over (gratis) masterclasses en inspiratie te sturen.

Leave this empty:

©2023 - Marije Wielenga