DE VOORBEREIDING EN OPBOUW VOOR

EEN IJZERSTEKE PRESENTATIE

VOORBEREIDING EN OPBOUW

90% van alle zakelijke presentaties is hetzelfde. Ze beginnen met “Hallo, mijn naam is… En ik ga jullie iets vertellen over…”. Er komt een rits PowerPoint slides aan te pas. Er wordt veel formele, droge informatie gedeeld. Maar van de spreker zelf, de mens achter het verhaal, zie je weinig terug. Dit maakt het lastig verbinding te maken met je publiek. En impact te maken met jouw boodschap. Zonde! Want ik weet dat het anders kan. En vertel jou graag hoe ? Tijdens deze training ga je leren hoe je een ijzersterke presentatie voorbereidt en opbouwt. Zodat jij voortaan het verschil kunt maken met jouw zakelijke presentatie. En met impact jouw boodschap kunt overbrengen.

Wanneer je je aanmeld voor een training, heb je drie maanden onbeperkt toegang tot de training voor een vast bedrag van € 97,- incl. BTW.

INHOUD

Wat gaaf dat je interesse hebt in deze training! Hoewel ik hem voor het eerst in deze vorm via de webshop aanbied, zijn al bijna 1000 mensen geholpen met de training. Een van mijn grootste inspiratiebronnen, Remco Claassen, heeft hem zelfs gevolgd en aangegeven hem ‘verbaal meesterlijk’ te vinden.

Nu kan ook jij aan de slag met de inhoud van de training, die 1,5 uur duurt. Dit is wat je van mij gaat leren:

  • Waarom PowerPoint in 90% van de gevallen verkeerd wordt ingezet
  • Hoe je zorgt dat je dat voorkomt
  • Hoe je je presentatie in 5 stappen perfect voorbereid
  • Hoe je dit doet zonder dat je je verhaal uit hoeft te typen 
  • Hoe je de aandacht vangt van je publiek
  • Hoe je deze vasthoudt tijdens de duur van je gehele presentatie
  • Hoe je impact maakt en hiermee verandering teweeg kunt brengen voor je publiek
  • Hoe je de hoeveelheid informatie in je presentatie behapbaar houdt
  • Hoe je ervoor zorgt dat informatie blijft kleven in het geheugen van je toehoorders
  • Hoe je je verhaal rond maakt en je publiek hiermee beloond voor het luisteren

Zie ik je in de training?

VOLLEDIGE TOEGANG

Wil je ook toegang tot alle andere Doe-het-zelf-training in onze webshop? Meld je dan aan voor de volledige toegang, dan krijg je drie maanden lang toegang tot alle trainingen in de ‘Doe-het-zelf-webshop’. Ga je er voor?

Marije Wielenga Online Speech

Samen met ons aan de slag?

Tijdens het leertraject Stralend Presenteren leer je niet alleen in theorie hoe het moet, maar helpen wij  je onze methode eigen te maken in de praktijk. Je leert beter en authentieker presenteren in 3 maanden tijd. Door middel van een bewezen en unieke leermethode. Ervaar hoe jij na 3 maanden met veel meer impact, gemak en plezier presenteert. De volgende startdatum 31 augustus 2021 voor de groep in Zwolle en 2 september 2021 voor de groep in Amersfoort. Wil je verzekerd zijn van een plek? Neem dan contact met ons op!

DIRECT GRATIS PRESENTATIE TIPS

en om de week presentatie inspiratie ontvangen in je inbox?
Laat dan je naam en e-mailadres achter.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Zo gebruik ik ze alleen om je spreektips, informatie over (gratis) masterclasses en inspiratie te sturen.

Leave this empty:

©2023 - Marije Wielenga