In de media: mijn eerste, uitgebreide radio interview

radio interview aalsmeer marije wielenga esther sparnaaij stralend presenteren

In februari werd ik benaderd door Esther Sparnaaij van Radio Aalsmeer. Ze had een aantal vlogs van mij gezien op LinkedIn en wilde graag met mij in gesprek over authentiek presenteren. Mijn eerste radio interview! Ik vond het een grote eer.

Op 1 maart zat ik in de studio voor een live opname. En ik vond het spannend… Vooral het idee dat er andere mensen mee zouden luisteren die ik niet kon zien. En dat niet ik, maar Esther de leiding had over het gesprek. Ik mocht mijn ‘eigen’ liedjes uitkiezen wat het nog persoonlijker maakte. Al met al een hele leuke ervaring.

Lees hieronder de aankondiging en klik onder het artikel om de uitzending terug te luisteren.

Klik hier voor het oorspronkelijke artikel.

– Gepubliceerd: 26 februari 2018

Esther Sparnaaij ontvangt komende donderdag in haar talkshow Marije Wielenga, de Nederlands Kampioene Speechen van 2017. Als presentatie-expert, trainer en dagvoorzitter helpt zij professionals en bedrijven om hun authentieke boodschap te vinden en uit te dragen.

Volgens Marije mag je alle tips en trucs vergeten bij het geven van een presentatie. Het belangrijkst is dat je iets van jezelf laat zien. Dat valt niet altijd mee, weet zij uit ervaring. Esther is benieuwd hoe Marije zo’n goede spreker is geworden, zat dat er van kleins af aan al in? Luister naar de speechtips van Marije, donderdag tussen 19.00 en 20.00 en vragen mail je vooraf naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *