Masterclass Impactvol presenteren met PowerPoint

Binnen de Online Speechacademy worden regelmatig Masterclasses aangeboden. Deze masterclasses gaan over onderwerpen die te maken hebben met presenteren, in de breedste zin van het woord.

Je goed kunnen presenteren voor publiek is ontzettend belangrijk, welk beroep je ook gekozen hebt. Omdat er naar mijn mening nooit genoeg aandacht kan zijn voor presentatievaardigheden, heb ik besloten de Masterclasses open te stellen voor een groter publiek. Je bent van harte welkom om GRATIS deel te nemen aan een van de volgende Masterclasses die op het programma staan.

Datum: vrijdag 25 mei
Locatie: “De Stadkamer”, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle
Tijdstip 13:00 – 14:15 uur

Wie een presentatie geeft, opent al snel PowerPoint en begint te tikken. Het resultaat: een inspiratieloze presentatie vol tekst. Herkenbaar…?
Hoe zorg je voor een PowerPoint presentatie die wél boeit? Wat is de juiste strategie voor gebruik van PowerPoint en hoe gebruik je het psychologisch gezien in je voordeel, om je publiek visueel mee te nemen in jouw verhaal?

Tijdens de masterclass ‘Impactvol presenteren met PowerPoint’ van Sander Reijn, hoor, zie en ervaar je hoe je PowerPoint juist toepast. De masterclass geeft je een prettige adrenalinestoot die je anders doet kijken, denken en doen als het om presentaties gaat. Er komen veel voorbeelden uit de praktijk voorbij en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Sander Reijn is Presentatie Architect. Hij helpt professionals beter en effectiever te presenteren met behulp van PowerPoint. Dit doet hij onder andere als onderdeel van het TEDx Speakers Coach Team in Amsterdam. Ook verzorgt Sander vanuit de PPT Academy trainingen en workshops om PowerPoint in je voordeel te gebruiken.

Wil je de strategie voor, en psychologie achter juist gebruik van PowerPoint ontdekken? Meld je dan aan voor de masterclass!

Inloop: 13.00 uur, start masterclass: 13.15 uur
Deelname: gratis, mits in het bezit van een toegangsbewijs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *