Masterclass Storytelling

Marije Wielenga Masterclass Storytelling Online Speechacademy Nicky Corts

Binnen de Online Speechacademy worden regelmatig Masterclasses aangeboden. Deze masterclasses gaan over onderwerpen die te maken hebben met presenteren, in de breedste zin van het woord.

Je goed kunnen presenteren voor publiek is ontzettend belangrijk, welk beroep je ook gekozen hebt. Omdat er naar mijn mening nooit genoeg aandacht kan zijn voor presentatievaardigheden, heb ik besloten de Masterclasses open te stellen voor een groter publiek. Je bent van harte welkom om GRATIS deel te nemen aan een van de volgende Masterclasses die op het programma staan.

Masterclass Storytelling

Datum: dinsdag 7 november
Locatie: “De Stadkamer”, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle
Tijdstip 13:00 – 14:15 uur

Met een mooi verhaal in jouw speech of presentatie kun je het verschil maken. Iemand raken, betrekken en inspireren. Maar, wat is het precies, storytelling? Hoe kun je iemand met een verhaal écht interesseren en boeien?

Tijdens de Masterclass Storytelling van de Online Speechacademy kun je het leren van Nicky Corts. Voormalig journaliste én free publicity expert. Na de masterclass weet ook jij hoe je de kracht van verhalen kunt gebruiken in jouw presentatie of speech. En hangt jouw publiek voortaan (nog meer) aan je lippen. Wil jij nooit meer verlegen zitten om een mooi verhaal? Ook niet tijdens een verjaardag of vergadering? Kom dan naar de Masterclass Storytelling!

Voor wie: Iedereen die (zichzelf) wel eens presenteert en storytelling hierbij toe wil passen.

Inloop: 13.00 uur, start masterclass: 13.15 uur
Deelname: gratis, mits in het bezit van een toegangsbewijs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *