Masterclass Zakelijk Vloggen

Binnen de Online Speechacademy worden regelmatig Masterclasses aangeboden. Deze masterclasses gaan over onderwerpen die te maken hebben met presenteren, in de breedste zin van het woord.

Je goed kunnen presenteren voor publiek is ontzettend belangrijk, welk beroep je ook gekozen hebt. Omdat er naar mijn mening nooit genoeg aandacht kan zijn voor presentatievaardigheden, heb ik besloten de Masterclasses open te stellen voor een groter publiek. Je bent van harte welkom om GRATIS deel te nemen aan een van de volgende Masterclasses die op het programma staan.

Datum: vrijdag 13 december
Locatie: “De Stadkamer”, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle
Tijdstip 13:00 – 14:15 uur

Wil je graag vertrouwen opbouwen bij jouw doelgroep? Wil je onderscheidend zijn? Werken aan betere vindbaarheid? Met een zakelijke vlog werk je aan je zogenoemde know-like-trust-factor. Het is dé marketingtrend van dit moment, maar wat is een zakelijke vlog eigenlijk precies? En hoe stap je over die drempel om zelf voor de camera te gaan staan?

Tijdens de Masterclass van Anita Janssen leer je wat zakelijk vloggen is en hoe jij dit kunt inzetten voor jezelf of je bedrijf.  Anita is videomaker en trainer bij haar bedrijf ABC communicatie & mediaproducties in Zwolle. Loop je rond met plannen om te gaan vloggen? Maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken en of je wel iets te vertellen hebt? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van zakelijk vloggen? Kom dan naar de Masterclass “Zakelijk vloggen; broadcast yourself!”.

Anita heeft gewerkt bij verschillende omroepen als item-regisseur en ze heeft ook zelf gepresenteerd. Ze weet dus hoe het is om over die drempel stappen. Ze maakt als camerajournalist diverse videoproducties en geeft mediatraining, filmen met je smartphone en zakelijk vloggen.

Inloop: 13.00 uur, start masterclass: 13.15 uur
Deelname: gratis, mits in het bezit van een toegangsbewijs
Aanmelden: via deze link

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *