Aangenaam, ik ben Twan! Trainer bij Stralend Presenteren

,
Twan van Tilburg Stralend Presenteren

Vanaf het moment dat ik Marije en Sanne heb leren kennen weet ik dat zij met hun methodiek voor veel mensen de sleutel zijn de kracht bij zichzelf (weer) te kunnen ontdekken. Het geeft mij ontzettend veel plezier om het team van Stralend Presenteren te mogen versterken!

Of je nu lijdt aan angst om te spreken in het openbaar of dat je extra vaardigheden wil ontwikkelen; een goede boodschap helder en duidelijk presenteren lijkt voor veel mensen nog niet zo gemakkelijk. Je wil jezelf en je publiek overtuigen. 

 

“We zouden het vertrouwen op eigen intuïtie moeten trainen om de weg naar onze gewenste situatie te laten zien waarmee we in staat zijn plezierig te leven”

 

Vertrouwen

Ik ben geboren in Heeswijk Dinther, een klein dorpje in Brabant, op 10 maart 1971 en getrouwd met mijn prachtige vrouw Tessa. Onze 2 heerlijke dochters, Sara & Sem, maken ons gezin compleet. Ze geven mij veel energie, liefde en rust. Als kleine jongen wist ik al heel snel de verbindende en vertrouwde factor te zijn in de vele vriendengroepjes. Lekker buiten spelen en sporten. Ik heb me hierdoor weten te ontwikkelen tot een verbindende & enthousiaste professional met een brede ervaring in het creëren van de juiste sfeer waarmee ik mensen in beweging weet te krijgen. Hiermee blijkt dat ik tijdens de trainingen en fijne sfeer en vertrouwen weet te creëren wat essentieel is om te kunnen groeien op het gebied van presenteren. 

Inspireren

Ik heb altijd vanuit mijn intuïtie, mijn gevoel en enthousiasme verbinding kunnen maken. Daardoor ben ik in staat geweest 12 jaar lang “topsport” te bedrijven bij defensie. Ook in mijn leven na het leger heb ik de nodige prachtige uitdagingen gevonden. Ik voel me als een vis in het water als ik kan werken en leven als teamspeler en daarmee integraal onderdeel mag zijn van groepen. De mens met zijn of haar eigen mooie gedrag en gevoel te ondersteunen, te inspireren en te begeleiden, geeft mij veel energie.

Trainen

Ik train graag de mens in zijn of haar welzijn, waarmee het bruggetje naar veiligheid gemaakt kan worden. Na het afronden van mijn NLP – practitioner, masteropleiding en trainersopleiding richt ik mij op de kern van de mens en help ik ze weer terug in hun kracht te komen. NLP is daarbij voor mij het afgelopen jaar het kompas en het vergrootglas geweest en heeft mij het inzicht gegeven dat emoties er mogen zijn vanuit het menszijn en vanuit het bewustzijn. Voor mij was dit namelijk niet vanzelfsprekend gedurende mijn periode in dienst. 

Twan Marije Stralend Presenteren

Ontwikkelen

Ik heb vanaf van jongs af aan de roeping gevoeld er voor anderen te zijn. Als beschermingsmechanisme heb ik geleerd om mijn emotie golven smal te houden. Voor de buitenwereld lijkt het dan alsof er altijd balans, rust, vrede, liefde en harmonie is. Niets is minder waar en ik ben dan ook blij dat ik mijn eigen emoties en kwetsbaarheid heb mogen ontdekken waardoor ik steeds meer mezelf ben geworden.

Sindsdien heb ik ervaren dat Vrijheid, passie, verbinding, harmonie en kracht mijn kernwaarden zijn.

Graag neem ik mensen mee in mijn ervaring en faciliteer ik het individu en de organisatie zodat ze zichzelf weer vanuit hun eigen kracht kunnen presenteren.

Kortom, ik voel ontzettend de klik met Marije, Sanne en Stralend Presenteren, en ben super blij dat we tot deze mooie samenwerking zijn gekomen. Ik kijk er onwijs naar uit om -misschien wel jou- te gaan trainen volgens Marije haar mooie methode waarin creativiteit, authenticiteit en enthousiasme super belangrijk zijn.

Samenvatting:

In deze blog heb je kennis gemaakt met Twan van Tilburg, trainer bij Stralend Presenteren. Twan wordt ingezet als trainer voor het leertraject Stralend Presenteren. En is tevens coach en trainer op het gebied van leiderschap en NLP. Wil je kennismaken met Twan? Neem dan contact met ons op.

Ben jij er aan toe te leren presenteren met meer impact, plezier en gemak? Dan is het leertraject Stralend Presenteren wat voor jou. Klik hier voor meer informatie.