Marije Wielenga Stralend Presenteren Webshop

Al jaren vertel ik dat presenteren een vaardigheid is. Die je alleen eigen kunt maken door het (1) te doen, hier (2) de tijd voor te nemen en (3) goede begeleiding bij te krijgen. Het resultaat is dat je als particulier en/of professional alleen met mij kan werken, als je in mijn 3 maandse leertraject Stralend Presenteren stapt. Doe-het-samen, in plaats van doe-het-zelf. Ik sta 100% achter dit fantastische traject en weet ik dat dit de allerbeste manier is waarop ik je kan helpen. MAAR…

Ik weet óók dat het niet voor iedereen comfortabel genoeg voelt om (direct) in te stappen. Of binnen de middelen ligt om deze investering in tijd en/of geld te kunnen doen.

Daarom kom ik nu met wat nieuws 

Ik bied veel waarde, ook buiten mijn betaalde trainingen om. Als je eens een gratis online training, webinar of masterclass van mij hebt gevolgd dan weet je waar ik het over heb. Ik krijg altijd razend enthousiaste reacties van mensen voor wie dit ontzettend waardevol is geweest. En vaak de vraag, of een webinar, tijdelijke gratis training ook nog ergens te koop is. Waarop het antwoord nu toe was: ’NEE’…

Toen een van mijn volgers tijdens de laatste masterclass in Zwolle naar mij toe kwam om te vragen of er ook een laagdrempeligere manier is om met mij te werken, nam ik definitief de beslissing dat ik die optie wil bieden. Dus, hier komt mijn nieuws.

Binnenkort open ik mijn ‘doe-het-zelf’ online presentatie winkel 

In mijn winkel komen mini trainingen/diensten te staan waarmee ik jou kan helpen presenteren met meer impact, plezier en gemak, voor een bedrag onder de 100,- (inclusief BTW). Ik word heel blij van dit idee, omdat al zo veel mensen hebben aangegeven veel waarde te hebben gehaald uit eerdere mini-trainingen die ik tijdelijk aanbood. En ik tot nu toe niets kon bieden, als jullie aangaven graag op korte termijn van mij te willen leren zonder in te stappen in een traject van een aantal maanden.

Met mijn mini-trainingen heb ik in een andere vorm al meer dan 2000 mensen mogen helpen

Het idee is dat jij waar en wanneer je wilt mijn kennis tot je kunt nemen en zelfstandig kunt toepassen/ oefenen in de praktijk. Heel handig als je bijvoorbeeld op korte termijn een presentatie geeft, waar je handvatten voor kunt gebruiken. Het is ook een fijne manier om kennis te maken met mij. En toe te groeien naar het leertraject Stralend Presenteren dat valt in de categorie ‘doe-het-samen’, als dit voor jou van toepassing is.

Mijn vraag nu aan jou: wat kan ik voor jou in de winkel leggen?

Waar ben jij NU mee geholpen? En wil je zelfstandig mee aan de slag gaan?

Laat me weten wat je wilt leren! Door een reactie achter te laten onder deze post of ons een berichtje te sturen via deze weg. Als dank voor je input verloot ik onder de reacties 2 gratis trainingen uit de gloednieuwe doe-het-zelf winkel naar keuze.* Laat je me in je reactie weten of je mee wilt doen aan de verloting voor de 2 doe-het-zelf trainingen uit de shop?

Ik zie uit naar je hulp, zodat we de winkel samen een succes kunnen maken. Ondertussen bouw ik verder aan het technische stuk van dit spontane idee…

Word vervolgd 🙂

 

* Deze actie geldt tot 1 november 2019