Over Marije Wielenga authenticiteit

Over mij

Marije Wielenga

Een aantal jaar heb ik gewerkt in het bankwezen. Ik wilde mijzelf in die tijd uitdagen om dàt te leren waar ik altijd al moeite mee had: met cijfers omgaan. Mijn boodschap op dat moment: “Ik ben analytisch en kan je helpen met jouw financiering”.

Het duurde even maar uiteindelijk realiseerde ik mij dat ik niet op mijn plek zat. Want…

Die boodschap paste helemaal niet bij mij

Als ik iets écht wil dan kan ik het. Maar als ik iets kan dan wil dat niet zeggen dat ik er ook automatisch een passie voor ontwikkel… Ik was zo gefocust mijn boodschap werkelijkheid te laten zijn, dat ik niet in staat was mijn eigen boodschap objectief te bekijken.

Herken je het, dat iedereen graag bij jou komt voor advies omdat je zulke goede ideeën hebt? Maar dat vraagstukken opeens een stuk moeilijker zijn als ze over jouzélf of JOUW bedrijf gaan?

Ik verwikkel mij regelmatig in zelfontwikkeling. Dat bracht mij tot een inzicht: met mijn boodschap wilde ik bewijzen dat ik alles kon. Maar een boodschap gaat helemaal niet over wie je WIL zijn. Een boodschap gaat over wie je NU AL BENT. Daar sloeg ik de plank mis. Mijn conclusie:

Een goede boodschap is puur...

... puur zijn vraagt om zelfreflectie

Ik ging eens na wie ik nu echt ben. Wat ik goed kan én heel leuk vind om te doen… Om in die antwoorden mijn boodschap te vinden. Dit klinkt makkelijk maar dat is het niet. Want:

Zelfreflectie maakt kwetsbaar en kwetsbaarheid tonen is best lastig.

Het viel mij op dat ik niet de enige ben die moeite heeft de juiste boodschap over te brengen. Ik zie veel mensen en bedrijven hier mee worstelen.

Ga eens bij jezelf na: wanneer voel je je ècht verbonden met iemand?

Wanneer raakt een boodschap je… Openheid, oprechtheid, authenticiteit en kwetsbaarheid zijn hiervoor super belangrijk. Je krijgt hiermee namelijk een boodschap die je niet alleen hoort, maar ook ziet en voelt. Ik heb ontdekt heel goed te zijn in het vertalen en uitdragen van zo’n boodschap. Mijn missie?

Ik help jou je authentieke boodschap te formuleren en uit te dragen

Omdat ik geloof dat we de wereld fijner kunnen maken als we onderling beter met onze eigen identiteit en elkaar verbonden zijn. 

PITCH- EN PRESENTATIECOACHING

Samen brengen we jouw pitch of presentatie naar 'the next level'.

TRAINING OP HET GEBIED VAN SPREKEN

Alles om meer impact te maken op het publiek met jouw boodschap.

CONCEPTONTWIKKELING

Omdat jouw boodschap niet gevangen kan worden in alleen woorden.

WORKSHOPS

Voor inspiratie en teambuilding. En (verbetering) in communicatie.

DAGVOORZITTER / MODERATOR

De verbindende factor voor- en kers op de taart van jouw event.

SPREKER

Kennis en ervaring over het uitdragen van een authentieke boodschap.

Kom met mij in contact...

Wil je meer informatie of met mij aan de slag? Stuur me dan een berichtje!

[wpforms id="698"]