LEUK JE HIER TE ONTMOETEN

LAAT ME JE WAT MEER OVER MIJZELF VERTELLEN

Ik ben geboren op de zeebodem..

Polderroots

In mijn vrije tijd ‘werk’ ik in de sauna…

Wapperen voor een goede gezondheid

Een les van mijn zwaar gehandicapte oom…

61 jaar, 3 maanden oud

Laten we elkaar eens ontmoeten tijdens de

MASTERCLASSES PRESENTEREN

Presenteren doen we allemaal en veel vaker dan we ons bewust voor zijn. Om een breed publiek te kunnen helpen, organiseer ik in samenwerking met Stadkamer Zwolle en collega (presentatie) trainers regelmatig een gratis masterclass van 1 uur.  Storytelling, improvisatie, presentatie angst, en nog veel meer onderwerpen komen voorbij. Schrijf je in voor mijn presentatie mailing om op de hoogte te blijven van de eerst volgende masterclasses die worden georganiseerd. Het lijkt me leuk je hier fysiek te ontmoeten!

Voor een kijkje achter de schermen

volg mij op instagram

Vrijwel dagelijks neem ik mijn volgers mee achter de schermen. Volg mij op Instagram om te zien wat ik uitspook, zowel tijdens als na werktijd.

Hoe je mij via instagram kunt vinden? Zoek op mijn functietitel COS > @ChiefOfSpeeches. Kan niet missen! 

ZAKELIJK CONNECTEN?

join my network via LinkedIn

LinkedIn en ik vormen een goed team. Per ongeluk ontdekte ik hier de kracht van video in februari 2017, door in een korte vlog een blunder te delen… Toen ik in de halve finale van het NK Pitchen een black-out kreeg. Sindsdien vind je hier regelmatig presentatietips op video van mij. Let’s connect!

Marije Wielenga Stralend Presenteren

5 GRATIS ESSENTIELE BASIS TIPS

En om de week presentatie inspiratie ontvangen?

Laat dan je naam en e-mailadres achter.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Zo gebruik ik ze alleen om je spreektips, informatie over (gratis) masterclasses en inspiratie te sturen. Door je in te schrijven geef je toestemming dat jouw gegevens worden opgeslagen zoals beschreven in de privacyverklaring.

© 2019 - Marije Wielenga