Marije Wielenga, Stralend Presenteren, training, speech, presentatie

FOUNDING STORIES

PERSOONLIJKE EN ONDERSCHEIDENDE

DOOR DE INZET VAN JOUW

BEREIK MEER KLANTEN, AMBASSADEURS OF MEDEWERKERS

1-1 AANBODONLINE TRAININGINCOMPANY

1-1 TRAJECT

GROOTSE DOELEN BEREIKEN MET JOUW FOUNDING STORY

“Marije stimuleert door haar enthousiasme en kennis om net dat stapje extra te zetten, buiten je comfortzone. Dit wel op een manier dat het bij jou past waardoor authenticiteit gewaarborgd wordt.”

Als ondernemer wil je jouw persoonlijke ondernemersverhaal delen. Om meer en beter in verbinding te komen met jouw ideale doelgroep. Tijdens het FOUNDING STORY TRAJECT begeleidt Marije je 6 maanden. Je leert meer klanten, ambassadeurs, medewerkers en/of funding aan te trekken voor jou bedrijf, idee, dienst of product. Door te presenteren als een professional. Neem contact op voor meer informatie.

marije wielenga webinar storytelling

1-1 TRAJECT

BELANGRIJKE (BEDRIJFS) PRESENTATIE SOS

“De training heeft me meer gebracht dan ik van te voren had kunnen bedenken! Ik heb nu een duidelijke structuur in mijn verhaal wat me veel zelfvertrouwen en houvast geeft.”

Je bent uitgenodigd om een presentatie te geven die voor jou heel belangrijk is. En op het randje van jouw comfortzone. Dit is dé kans om meer klanten, ambassadeurs, medewerkers of funding aan te trekken. Marije helpt je om jouw verhaal op professionele wijze voor te bereiden, op te bouwen en over te dragen. Zodat je met zelfvertrouwen een ijzersterke boodschap presenteert en daarmee deze kans volledig benut. Neem contact op voor meer informatie.

ONLINE TRAININGEN

ZELFSTANDIG JOUW VAARDIGHEDEN VERBETEREN

“Ik zou dit iedereen aanraden die meer willen leren over opbouw van een speech/presentatie.”

Wil je zelfstandig aan de slag met het verbeteren van jouw presentatievaardigheden? Dan zijn Marije’s zeer praktisch ingestoken online trainingen voor jou geschikt. Je kunt kiezen uit een van de vijf thema’s. Of een voor het abonnement kiezen om ze allemaal te volgen tegen gereduceerd tarief.

INCOMPANY TRAININGEN

EEN NEXT LEVEL IN PRESENTEREN BEREIKEN MET HET HELE TEAM

Binnen jouw bedrijf is er een team wat regelmatig presenteert. De een kan en doet dit beter en makkelijk dan de ander. Je bent opzoek naar synergie en wilt de standaard verhogen. Daarnaast wil je onderscheidend zijn ten opzichte van concurrenten. Creativiteit en intrinsieke motivatie om het anders te doen dan het zakelijk gemiddelde zijn bij jullie ruimschoots aanwezig. En graag krijg je de juiste hulp en handvatten om dit tot uiting te laten komen tijdens jullie presentaties. Afhankelijk van jullie vertrekpunt en uitdagingen kan Marije een maatwerktraining van één of meerdere dagen, of een leertraject aanbieden. Neem contact op voor meer informatie.

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Stuur ons een berichtje met jouw vraag

©2023 - Marije Wielenga