Marije Wielenga, Stralend Presenteren, training, speech, presentatie

GOEDE BEGELEIDING

DOOR OEFENING EN

DIE MAAK JE EIGEN

PRESENTEREN IS EEN VAARDIGHEID

STRALEND PRESENTEREN

PRESENTEREN MET IMPACT, GEMAK EN PLEZIER

“Marije stimuleert door haar enthousiasme en kennis om net dat stapje extra te zetten, buiten je comfortzone. Dit wel op een manier dat het bij jou past waardoor authenticiteit gewaarborgd wordt.”

Presenteer je regelmatig of ga je dat op korte termijn doen? Wil jij leren dit met meer impact, plezier en gemak te doen? Dan is Stralend Presenteren wat voor jou. Een unieke combinatie van online- en offline leren in kleine groepen. Schrijf je nu in voor de training die start op 31 augustus 2021 in Zwolle of 2 september 2021 in Amersfoort. Wil je verzekerd zijn van een plek? Neem dan contact met ons op!

MAATWERK TRAINING

HET VERSCHIL MAKEN MET ZAKELIJKE PRESENTATIES

“Ik heb al vaker speechtrainingen gevolgd, maar dit was de eerste keer dat ik echt handvatten kreeg om mijzelf te verbeteren. En dat in 4 uur tijd!”

Ieder beroep kent zijn eigen uitdagingen. Hoe maak jij het verschil met jouw zakelijke presentaties? In een dag(deel) tijd leer ik jouw team de basis van authentiek een verhaal over brengen. Een goede voorbereiding en een ijzersterke opbouw. Handvatten om direct toe te kunnen passen in de praktijk.

PRESENTATIE KICK-START

DIY ONLINE TRAINING

“Ik zou dit iedereen aanraden die meer willen leren over opbouw van een speech/presentatie.”

Een impactvolle presentatie begint met een ijzersterke opbouw. Ben jij er klaar voor het verschil te maken? Met deze online training leer ik jou mijn formule voor de voorbereiding en opbouw van een impactvolle presentatie. Als bonus krijg je een sessie met mij om de puntjes op de i te zetten. Lekker praktisch!

DAGVOORZITTER

MEER DAN ALLEEN PRESENTATOR TIJDENS JOUW EVENT

Met het organiseren van jouw evenement heb je een doel voor ogen. Je wilt dat mensen met concrete handvatten naar buiten gaan en deze dag nog lang bijblijft. Je hebt al sprekers op het oog en zit vol ideeën voor de omlijsting. Maar hoe zorg je dat het geheel klopt? Dat er een goede balans is tussen inspiratie en actie? En wie gaat het geheel presenteren? Laat mij je helpen! Als ervaren dagvoorzitter ben ik er voor zowel een sprankelende presentatie als voor hulp bij het vinden van de juiste werkvormen van jouw event. Neem contact op voor meer informatie.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

De combinatie van online lessen en live bijeenkomsten in een kleine groep waren ideaal. Daardoor was er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en de sfeer was ontspannen. Het was ook leerzaam om te zien hoe je mede-cursisten de opdrachten uitvoeren. De training van de Online Speechacademy is een aanrader. Zowel voor  gevorderde sprekers als voor mensen die nog niet zo vaak op een podium hebben gestaan en meer zelfvertrouwen willen krijgen.

Nicky CortsZelfstandig ondernemer en Free publicity expert

Marije was elke keer goed voorbereid de manier waarop Marije de mensen erbij hield. Heel professioneel. De openheid en de kwetsbaarheid in de groepsbijeenkomsten op de live dagen waren heel waardevol. Ik heb nu veel meer de stuctuur bij presentaties en bij gesprekken met klanten.

Pier DamstraAccountmanager zakelijk bij de Rabobank

Stuur ons een berichtje met jouw vraag

© 2021 - Marije Wielenga