WELKE HULP KUN JIJ GEBRUIKEN?

VIND EEN MINI-TRAINING DIE PAST BIJ WAT JIJ NODIG HEBT

Presenteren is een vaardigheid die je alleen eigen kunt maken door het (1) te doen, hier (2) de tijd voor te nemen en (3) goede begeleiding bij te krijgen. Vanuit die pijlers is mijn 3 maandse leertraject Stralend Presenteren opgebouwd. Wil jij nu alvast laagdrempelig en zelfstandig aan de slag met presenteren? Dan heb ik hieronder een aantal korte online trainingen voor je in mijn winkel geplaatst.

Wanneer je je aanmeld voor een training, heb je drie maanden onbeperkt toegang tot de training voor een vast bedrag van € 97,- incl. BTW. Wil je toegang tot de volledige ‘Doe-het-zelf-reeks’? Voor € 345,- incl. BTW, heb jij 3 maanden lang onbeperkte toegang.

VOORBEREIDING EN OPBOUW

90% van alle zakelijke presentaties is hetzelfde. Ze beginnen met “Hallo, mijn naam is… En ik ga jullie iets vertellen over…”. Er wordt te veel informatie verteld en niet nagedacht over een concreet doel. Hier maak je geen impact mee. Durf het anders te doen dan die 90%! Ik leer je hoe je een ijzersterke presentatie voorbereid en opbouwt.

Storytelling

Verhalen blijven beter ‘plakken’ dan droge informatie als cijfers en formaliteiten. Als je verhalen bewust inzet tijdens het geven van een presentatie, zul je met veel meer gemak de aandacht van je publiek krijgen én vasthouden. Maar hoe doe je dat, een goed verhaal vertellen?

cursus presenteren Marije header

Ditch de Pitch

Bij de opdracht om een ‘pitch’ te geven, gaan bij de meeste ondernemers en professionals de nekharen al overeind staan. Vind jij dit ook spannend of ongemakkelijk? Vanwege de commerciële lading en de korte tijdsduur die je krijgt om je verhaal te doen? Lees dan snel verder!

Marije Wielenga Stralend Presenteren

PowerPoint 2.0

Niets op het podium zou zo mogen schijnen als jij doet! Ik ben een groots tegenstander van PowerPoint omdat het te vaak een te grote rol krijgt in presentaties. Leer van mij hoe jij en jouw verhaal beter tot je recht komen, door PowerPoint juist in te zetten.

HAPPY NIEUWJAARSSPEECH

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze presentatie, waarvan wordt verwacht dat jij hem geeft vanwege jouw rol binnen het bedrijf? Laat mij je leren hoe je binnen no-time een pakkende nieuwjaarsspeech voorbereid. Een waar je collega’s met plezier naar luisteren en met een goed gevoel aan terug denken!

VOLLEDIGE TOEGANG

Kun je niet kiezen uit het trainingsaanbod? Dan doe ik je graag een mooi voorstel! Kies voor volledige toegang tot alle trainingen in de doe-het-zelf-webshop voor 3 maanden tijd en betaal maar € 345,-. Daarmee heb je met veel voordeel alle trainingen tot je beschikking. Ga je er voor?

Marije Wielenga Online Speech

Samen met ons aan de slag?

Tijdens het leertraject Stralend Presenteren leer je niet alleen in theorie hoe het moet, maar helpen wij  je onze methode eigen te maken in de praktijk. Je leert beter en authentieker presenteren in 3 maanden tijd. Door middel van een bewezen en unieke leermethode. Ervaar hoe jij na 3 maanden met veel meer impact, gemak en plezier presenteert. De volgende startdatum 31 augustus 2021 voor de groep in Zwolle en 2 september 2021 voor de groep in Amersfoort. Wil je verzekerd zijn van een plek? Neem dan contact met ons op!

DIRECT GRATIS 2 VIDEO'S MET ONLINE PRESENTATIE TIPS

Video 1: Wat zijn ongeschreven regels waar je rekening mee moet houden tijdens een online vergadering?
Video 2: met online presentatietips. Hoe kun jij in een online meeting zo krachtig mogelijk jouw boodschap overdragen.

Wil jij bovenstaande video's ontvangen en daarna om de week mijn presentatie inspiratie mails? Laat dan je naam en e-mailadres achter.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Zo gebruik ik ze alleen om je spreektips, informatie over (gratis) masterclasses en inspiratie te sturen.

Leave this empty:

©2023 - Marije Wielenga