Vertel je in een handomdraai, met gemak en zelfvertrouwen jouw “why”: wat je doet en waar je voor staat:

DITCH DE PITCH

DITCH DE PITCH: met gemak jezelf verkopen

Bij de opdracht om een ‘pitch’ te geven, gaan bij de meeste ondernemers en professionals de nekharen al overeind staan. Vind jij dit ook spannend of ongemakkelijk? Vanwege de commerciële lading en de korte tijdsduur die je krijgt om je verhaal te doen?

Hoe zet je je daar overheen? En vertel je in een handomdraai met gemak en zelfvertrouwen jouw “why”: wat je doet en waar je voor staat? Hoe leg je bezieling in je verhaal en hoe voorkom je dat een pitch onpersoonlijk of opgedrongen voelt? Oftewel, hoe ditch je de pitch?

Wanneer je je aanmeld voor een training, heb je drie maanden onbeperkt toegang tot de training voor een vast bedrag van € 97,- incl. BTW.

cursus presenteren Marije header

INHOUD

Deze training is opgebouwd uit de trainingsvideo’s van 1,5 uur, een bonusvideo met 8 tips voor een krachtige sollicitatievideo en twee bonus-inspiratie-video’s.

Dit is wat er zoal aan bod komt:

  • Wat voor soorten pitches zijn er?
  • Mijn persoonlijke (vervelende) ervaring met pitchen
  • Negatieve overtuigingen die veel mensen hebben bij deze vorm van presenteren
  • 4 Belangrijke elementen voor een positieve mindset
  • 4 Mantra’s die je sterken in je voorbereiding en bij het geven van een pitch
  • Het verschil tussen ‘warm’ en ‘koud’ pitchen
  • Hoe je een ‘koude’ pitch voorbereid en opbouwt
  • Diverse voorbeelden van ‘koude’ pitches met feedback hierop
  • Hoe je een ‘warme’ pitch voorbereid en opbouwt
  • Een pitch van mij als voorbeeld.

Zie ik je in de training?

VOLLEDIGE TOEGANG

Wil je ook toegang tot alle andere Doe-het-zelf-training in onze webshop? Meld je dan aan voor de volledige toegang, dan krijg je drie maanden lang toegang tot alle trainingen in de ‘Doe-het-zelf-webshop’. Ga je er voor?

ERVARINGEN MET DE DOE HET ZELF TRAININGEN

Doe-het-zelf training Ditch de Pitch!: Ik ben net voor mezelf begonnen en struggle best wel met het bereiken van mijn markt, zeker nu. Dit gaat me heel erg helpen. Ik heb een eerste uitwerking gemaakt. Bij het uitwerken ervan merkte ik zelf dat ik al meer geraakt wordt door het verhaal tov wat ik normaal vertel, dus dit is een hele mooie ‘ingang’ naar het gevoel dat bij mijn drijfveer past. Nogmaals dank.

Marije Wielenga Online Speech

Samen met ons aan de slag?

Tijdens het leertraject Stralend Presenteren leer je niet alleen in theorie hoe het moet, maar helpen wij  je onze methode eigen te maken in de praktijk. Je leert beter en authentieker presenteren in 3 maanden tijd. Door middel van een bewezen en unieke leermethode. Ervaar hoe jij na 3 maanden met veel meer impact, gemak en plezier presenteert. De volgende startdatum 31 augustus 2021 voor de groep in Zwolle en 2 september 2021 voor de groep in Amersfoort. Wil je verzekerd zijn van een plek? Neem dan contact met ons op!

DIRECT GRATIS PRESENTATIE TIPS

en om de week presentatie inspiratie ontvangen in je inbox?
Laat dan je naam en e-mailadres achter.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Zo gebruik ik ze alleen om je spreektips, informatie over (gratis) masterclasses en inspiratie te sturen.

Leave this empty:

©2023 - Marije Wielenga