In de media

IN DE MEDIA

In de media

In de media: Zo komen je vakantieverhalen van pas op het werk

In de media: Zo komen je vakantieverhalen van pas op het werk

Kort geleden schreef ik voor mijn website een blog over vakantieverhalen in relatie tot presentaties. Tot mijn verrassing is dit opgepikt door het AD, en nog geen week later werd ik geïnterviewd. Daar is een leuk artikel uit gekomen voor AD Werkt, met 3 tips hoe je jouw vakantieverhalen kunt verwerken in jouw zakelijke presentatie. Op 23 augustus is het

Read More
In de media: presenteren met Virtual Reality in Metro Nieuws

In de media: presenteren met Virtual Reality in Metro Nieuws

Binnen de Online Speechacademy maak ik gebruik van Virtual Reality. Hiermee kunnen deelnemers oefenen in presenteren voor een virtueel publiek. Spannend, maar niet echt. Metro Nieuws pikte dit op en publiceerde er een artikel over. Op 8 maart is het interview online gezet. Klik hier voor het oorspronkelijke artikel. - Sofie Smulders Oefenen, oefenen, oefenen. Dat is de beste manier om

Read More
In de media: mijn eerste, uitgebreide radio interview

In de media: mijn eerste, uitgebreide radio interview

In Februari werd ik benaderd door Esther Sparnaaij. Ze had wat vlogs van mij gezien op LinkedIn en wilde heel graag met mij in gesprek over authentiek presenteren. In haar uitzending "Echt Esther" bij Radio Aalsmeer. Wat voelde dat als een grote eer! Mijn allereerste interview voor de radio vond plaats op 1 maart, en ik mocht zelfs mijn 'eigen'

Read More
In de media: De failures van Sven Kramer en Marije Wielenga van afgelopen week

In de media: De failures van Sven Kramer en Marije Wielenga van afgelopen week

Ik nam deel aan het NK Pitchen 2018, wat me een hele ervaring rijker heeft gemaakt! Dit keer een keer niet omdat ik succes had in de wedstrijd. Maar omdat ik me op een ander front een grootse winnaar heb gevoeld. Metro Nieuws pikte dit op. En noemde mijn 'failure' in één adem met die van Sven Kramer op de

Read More
Interview voor “Business & Bubbels” UNIEKE HOBBY: MARIJE IS OPGIETSTER ÉN ZINGT IN DE SAUNA

Interview voor “Business & Bubbels” UNIEKE HOBBY: MARIJE IS OPGIETSTER ÉN ZINGT IN DE SAUNA

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik een bijzondere hobby heb: het verzorgen van Löyly's in de sauna. De journalisten van "Business & Bubbels" hebben dit opgepikt. En vroegen mij of ze een interview mochten houden voor hun website. Ik gaf er al eens een speech over en verwerkte dit in een blog.  Op 2 februari

Read More
Oefensessie met VR in de Stentor

Oefensessie met VR in de Stentor

Tijdens live bijeenkomsten van de Online Speechacademy, wordt regelmatig geoefend m.b.v. de VR Pitchsimulator. Dit is een set-up, waarmee je in een veilige omgeving kunt oefenen voor virtueel publiek. Op dinsdag 7 november was De Stentor bij zo'n oefening aanwezig. Zij deden hiervan verslag in de krant én online. VIDEO: De één staat zelfverzekerd voor grote congreszalen te spreken, terwijl de andere

Read More