Meet Sanne, Operationeel Manager bij Stralend Presenteren

,

Als mijn ouders vroeger tegen me zeiden “Sanne, dat gaat niet!” brabbelde ik als kleine peuter terug: “Sannneeewaaaallll”. Er vol van overtuigd dat ik alles kon. Een overtuiging die ervoor gezorgd heeft dat ik me ontwikkelde als een generalist. Ik vond alles leuk, wilde alles onderzoeken en overal bij zijn. Sannewel. Dat werd dan ook de naam van mijn bedrijf toen ik 1 juni 2015 voor mezelf begon. 

Geen idee waar je moet beginnen? Sannewel.

Of, zie je door de bomen het bos niet meer? Juist, Sannewel. Kort samengevat help ik ondernemers met het opstarten, uitbouwen of runnen van hun bedrijf. Ik vind het heerlijk om als business partner aan te sluiten bij ondernemers en vanuit helicopterview te bekijken wat er speelt in hun organisatie en waar ik van toegevoegde waarde kan zijn. Je zit als ondernemer vaak zo diep in je eigen bedrijf, dat een extra blik heel welkom is.

Hackhammers en hummingbirds

Ik ben Sanne van der Velden, 32 jaar en woon in Tilburg Centrum. Ik ben dol op reizen, grijp me graag vast in alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft en geniet eigenlijk gewoon vooral heel erg van het leven ;). Voor mij houdt dat vooral moeiteloosheid in, ik hou het graag licht en luchtig. Doe het liefst zo veel mogelijk precies waar ik zin in heb, op intuïtie en vanuit flow. Vaak is dat (naast werk) gerelateerd aan: vrienden, eten en drinken, feestjes, strand, massages of yoga.

Sanne van der Velden

Sanne van der Velden (Sannewel.)

Ik heb tien jaar in loondienst gewerkt in allerlei ondersteunende functies bij grote organisaties en ben daarna voor mezelf begonnen. Eerst als freelance management assistant, daarna als Virtual Assistant. Intussen zijn we 5 jaar verder en vult mijn werkweek zich met allerlei verschillende dingen (creatief, consultancy, supporting, marketing, communicatie, organiseren, faciliteren, etc.) en heb ik twee bedrijven (de tweede is Thrive Co-working) waarmee ik andere ondernemers verder help.

Wat ik ‘later’ wil worden? Of hoe mijn leven er over 5 jaar uit ziet? (Yes, Marije vroeg het ook hoor, tijdens onze kennismaking ;-)). Daar laat ik me graag door verrassen. Ik heb het me jaren afgevraagd, want dat moet je toch weten als ambitieuze chick?  Tot ik naar een lezing van Elisabeth Gilbert luisterde, toen viel mijn kwartje: ik ben een hummingbird ;-). Ik hop van het een naar het ander en doe overal een hoop ervaring en kennis op. En alles wat ik tot nu toe heb mogen ervaren en leren, heeft mij op het pad van Marije gebracht! 😉 Na een super leuke kennismaking op de Veluwe (met de nodige champagnes en lekkernijen) besloten wij unaniem 😉 te gaan samenwerken en ben ik inmiddels aan de slag als Operationeel Manager bij Stralend Presenteren.

Lekker container begrip San. Vertel eens wat je gaat doen dan?

Marije startte haar bedrijf in 2016 en gooide een schot in de roos met haar leertraject Stralend Presenteren. Daarmee is er zoveel potentie in haar bedrijf ontstaan om nóg meer mensen te leren spreken met meer impact, plezier en gemak, dat uitbreiden een logisch vervolg was. En die eerste uitbreiding ben ik. Ik ga Marije in eerst instantie helpen met het lanceren van haar trainingen, geïnteresseerden te woord staan en adviseren, processen “aan de achterkant” goed inrichten en zorgen dat Stralend Presenteren zo effectief en efficiënt mogelijk ‘draait’. De volgende stap is het oprichten van een team van trainers die samen met Marije het leertraject Stralend Presenteren gaan teachen, met verschillende specialisaties én verspreid door het land.

Ik kijk er enorm naar uit om mee te mogen bouwen aan de toekomst van Stralend Presenteren en er samen met Marije (en later meerdere trainers) voor te gaan zorgen dat iedereen die ervan droomt om met meer impact, plezier en gemak te spreken, dat ook gaat kunnen!

Dus, wil je iets weten over dit traject, ben je benieuwd of het iets voor jou is? Heb je andere vragen? Of wil je nog meer weten over mij? Let me know! Dan plannen we een korte beldate in!