Masterclass "Zeg het non-verbaal!"

Masterclass Zeg Het Non Verbaal

Binnen de Online Speechacademy worden regelmatig Masterclasses aangeboden. Deze masterclasses gaan over onderwerpen die te maken hebben met presenteren, in de breedste zin van het woord.

Je goed kunnen presenteren voor publiek is ontzettend belangrijk, welk beroep je ook gekozen hebt. Omdat er naar mijn mening nooit genoeg aandacht kan zijn voor presentatievaardigheden, heb ik besloten de Masterclasses open te stellen voor een groter publiek. Je bent van harte welkom om GRATIS deel te nemen aan een van de volgende Masterclasses die op het programma staan.

Masterclass “Zeg het non-verbaal!”

Datum: vrijdag 8 december
Locatie: “De Stadkamer”, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle
Tijdstip 13:00 – 14:15 uur

Onbewust nemen we voor lief… Dat we zomaar kunnen praten, zingen en communiceren. Zorg jij goed voor je stem? Gebruik je hem optimaal? Is je stem vaak ”moe” na veel praten?

Waar we ook niet vaak bij stil staan is wat onze uitstraling doet als we iets vertellen of presenteren. Draagt jouw non-verbale gedrag bij aan jouw boodschap? En wist je dat non-verbaal gedrag ook effect heeft op je stemkwaliteit?

Tijdens de Masterclass van Irene Muñoz Chandia, logopedist en eigenaresse van trainingsbureau Voicetrainer.nl, kun je leren hoe je meer draagkracht geeft aan je stem en hoe je deze gezond houdt. Ook leer je wat onder non-verbale gedragingen valt. En tenslotte, hoe je deze juist kunt gebruiken ter ondersteuning van jouw presentatie. Wil jij je stem en non-verbale gedrag beter inzetten? Kom dan naar de Masterclass “Zeg het non-verbaal!”!

Voor wie: Iedereen die (zichzelf) wel eens presenteert en wil leren stemgebruik en non-verbale communicatie hier juist bij toe te passen.

Voicetrainer.nl is een trainingsbureau voor stem- en presentatietechnieken. Irene is naast logopedist en eigenaresse van dit bedrijf ook stem- en zangcoach.

Inloop: 13.00 uur, start masterclass: 13.15 uur
Deelname: gratis, mits in het bezit van een toegangsbewijs

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *