[SPEECH] Werken aan presentatieskills in de sauna

, ,
marije wielenga, stralend presenteren, sauna, opgieting

Komt het onderwerp ‘sauna’ ter sprake dan herken ik voornamelijk lovers en haters. De een vindt het heerlijk om een dag te ontspannen. Extreme warmte met een ijskoud dompelbad te combineren. Naakt (buiten) rond te lopen en bij het haardvuur een boekje lezen. De ander vindt het verschrikkelijk. Benauwend of veeuulste koud. Overal blote borsten, piemels en zweet. En wordt zenuwachtig van dat stil zitten en rustig aan doen.

Ik ben een lover, vind het heerlijk af en toe met mijn vriend of een vriendin van zo’n wellness dagje te genieten. Het voelt goed op die manier voor je lichaam te zorgen en werk en andere dagelijkse kost even aan de kant te schuiven. Met die naaktheid om mij heen heb ik geen moeite. Ik vind het juist heerlijk dat iedereen daar ‘gelijk’ is. Of je nou manager bent, putjesschepper, directeur, coach of student, niemand die het ziet.

Een stok achter de deur

Ik vind het heerlijk maar doe het te weinig. Daarom besloot ik te gaan werken… In de sauna.

In de zomer van 2016 werd ik via een netwerkbijeenkomst getipt op vacatures in een sauna, als opgieter. Ik vind opgietingen heerlijk en houd wel van nieuwe uitdagingen op zijn tijd. Zo komt het dat ik met regelmaat opgietingen verzorg. Geheel op eigen wijze en met heel veel plezier!

Ben je nieuwsgierig naar wat zo’n opgieting inhoud? En waarom sauna zo goed voor je is? Hoe mijn presentatieskills ook daarbij van pas komen? Dat leg ik uit in mijn speech.

Bekijk mijn speech

Ben jij een sauna lover of hater? En maak je graag opgietingen mee? Laat het me weten in een reactie!

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik een bijzondere hobby heb: het verzorgen van Löyly’s in de sauna. De journalisten van “Business & Bubbels” hebben dit opgepikt. En vroegen mij of ze een interview mochten houden voor hun website. Ik gaf er al eens een speech over en verwerkte dit in een blog.  […]

  2. […] Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik een bijzondere hobby heb: het verzorgen van Löyly's in de sauna. De journalisten van "Boobs & Bubbels" hebben dit opgepikt. En vroegen mij of ze een interview mochten houden voor hun website. Ik gaf er al eens een speech over en verwerkte dit in een blog.  […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *